Allergia elleni takarítás


06-30-552-94-47allergia elleni takaritas Otthonunk számos veszély forrása lehet, ha elmarada megfelelő és rendszeres takarítás. Az elsődleges, és talán a legtöbbet érintő probléma az allergia, melyet a négy fal között leggyakrabban a penész és a házi poratka vált ki.

Helyiségeink alapos takarításával némileg megelőzhető, hogy felüsse fejét ez a két veszélyforrás, de ha otthonunk kialakítása, szokásaink és berendezési tárgyaink indokolják, akkor még a néhány naponta véghezvitt takaritás sem vezet eredményre.

Rendszeres szellőztetéssel, nyílászáróink megfelelő megválasztásával, a kritikus helyiségek szárazon tartásával sokat tehetünk azért, hogy a penészgomba ne jelenjen meg. Ha pedig már megtörtént a baj, beszerezhetünk különféle penészölő szereket, melyekkel esetleg megszüntetjük az éktelenkedő fekete foltokat. A legjobb megoldás természetesen az újrafestés, és a falnak penészgátló anyagokkal történő kezelése. Ám ha szokásainkon nem változtatunk, hamarosan újra szembesülhetünk a penészgomba megjelenésével.