Buli ( Party ) utáni takarítás


06-30-552-94-47buli utáni takaritas A nagy bulizás közepén könnyen előfordulhat, hogy kiborul a kávé, bor vagy lecseppen az étel. Nem egy kellemes öröm! Sem a ruhán, sem pedig a szőnyegen nem mutatnak jól ezek a foltok. Amikor buliról van szó álltalában ilyenkor házibuli jön szóba, egy kisebb baráti társaság is igen nagy koszt tud maga után hagyni, ha pedig egy nagyobb igazán fergeteges party csinálunk na akkor elszabadul a káosz. De szerencsére ilyen esetben sincs probléma mivel takarító csapatunk pont ezért van.

Mindannyian voltunk már abban a helyzetben, hogy felébredve az előző napi parti után mindenhol félig üres poharakat és ételmaradékokkal teli tányérokat találtunk, majd ezután szembesültünk a valószínűleg legkevésbé várt feladattal: a mosogatással. Attól függően, hogy milyen partit adunk, más és más kihívásokkal kell szembenéznünk, de a megfelelő eszközökkel újra tip-top kinézetűvé varázsolhatjuk a lakást szinte se perc alatt.

Szülinapi party utáni takarítás


buli utáni takaritas Amikor szülinapot tartunk nem elég az, hogy szaladgálunk össze, vissza, sütünk, főzünk, majd a party után jön a kellemetlen takarítási feladat. A buli után szembesülünk a valósággal, hogy milyen sok tenni valónk van még hát. Előfordul, hogy a szobába betoppanva veszük észre a foltokat a szőnyegen, a poharas poharakat szana szét dobálva, a konyhába belépve a mosógatni valót és sorolhatnánk mi minden van egy szülinapi utáni takarítás során. De önnek nem kell ilyenkor sem kétségbe esni mivel takarító csapatunk ilyen esetben is a segítségére siet és csak egy telefonhíástól vagyunk öntől!