Takarítás Árak


06-30-552-94-47takarítás árak kiszámításánál az alábbiakat vesszük figyelembe:
Mivel minden helyszín más, és minden feladat egyéni megoldásokat igényelhet, ezért cégünk személyre szabott tarifát dolgoz ki az Ön számára; nincs egyforma hely és elrendezés. A takarítási ár nagyban függ a letakarítandó felület nagyságától, szennyezettségétõl.
Takarítási áraink tájékoztató jellegûek:


Alkalmi, egyszeri takarítás:
Egyszeri alkalmi takarításokat értjük, mikor ön egy alkalomra rendel takarítást például: nagytakarítást vagy szõnyegtisztítást. Megrendelheti lakásában vagy irodájában, vagy egyéb területre.

     100Nm-ig.    270 Ft/Nm
     200Nm-ig.    250 Ft/Nm
     300Nm-ig.    220 Ft/Nm
     500Nm felett.    200 Ft/Nm


Folyamatos lakástakarítás árak:
Rendszeres havonta minimum 4 alkalmat rendel meg a lakásában, tehát hetente egyszer egy takarító személyzet takarít önnél. Természetesen több takarítási alkalmat is igénybe vehet.

1-2 alkalom esetén: 145 Ft/Nm

Irodatakarítás árak:
Irodájában egy esetleg a terület nagyságától függõen több takarító személy végezi el a takarítást. Ez feladat szerzõdéshez kötött.

Alkalmi megrendelés esetén (1-2 alkalom/hét) 6.000 Ft/alkalom
Napi rendszerességgel: 5-25 Ft/Nm


Felújítás utáni takarítás árak:
Amennyiben felújította lakását, irodáját, üzemi létesítményét és a felújítás után szeretne egy takarítói brigádot felfogadni, aki akár egy nap alatt tisztává takarítja helységeit.

500 Ft/Nm- 600 Ft/Nm-ig.

Szõnyegtisztítás árak:
Otthonában, szakszerûen kitisztítjuk padlószõnyegét, ülõgarnitúráját. Akár egy órán belül. Padlószõnyeg tisztítás vagy sima szõnyegtisztítás esetleg kárpittisztításra javasoljuk.

350 Ft/Nm.

Ablaktisztítás árak:
Ablakok tisztítása keretekkel együtt alap szennyezõdés esetén. Van lehetõség felújítás után, festékes ablakok takarítását is.

300-990 Ft/Nm

Nagytakarítás árak:
Egyszeri nagytakarításokra kedvezõ áron, minõségi tisztítószerekkel és speciális hatékony takarító eszközökkel biztosítunk, egy jól képzett csapatot, aki már - 8 óra alatt kitakarít önnél.

450-550 Ft/NmBõvebb információhoz vegye fel a kapcsolatot takarító cégünkkel! 06-30-552-94-47